Evenementen en feesten

Simonis komt ook naar u toe

Mobiele verkoopunit maakt ieder feest tot een smaakvolle happening

Simonis maakt ieder evenement of bedrijfsfeest tot een smaakvolle happening. Vanuit een moderne mobiele verkoopunit serveert Simonis bijvoorbeeld de bekroonde ‘Hollandse Nieuwe’ of de gebakken kibbeling als de ‘wereldberoemde’ specialiteit van het huis!

Het zijn echter niet alleen de verse vis, schelp- en schaaldieren waarmee Simonis gegarandeerd in de smaak valt. Simonis kleedt uw bedrijfsfeest of evenement desgewenst ook verder aan. Letterlijk en figuurlijk wel te verstaan. Bijvoorbeeld door de medewerkers van Simonis in passende klederdracht te tooien, maar ook door middel van een demonstratie haring schoonmaken of sushi maken.

Er zijn talloze mogelijkheden.  U vraagt en het team van Simonis zorgt voor de verdere, professionele invulling. U heeft zelf nergens omkijken naar. Alles wordt voor u geregeld. U kunt er voor 100% op aan dat de producten van Simonis met de grootst mogelijke zorg en gedegen vakkennis aan uw gasten worden aangeboden. Inmiddels heeft Simonis menig bedrijfsfeest luister bijgezet. Dat geldt ook voor grootschalige evenementen als onder andere ParkPop, The Hague Jazz en het North Sea Jazz festival.

Voor gemeenten,bedrijven en instellingen heeft Simonis zogenoemde ‘all inclusive’ pakketten.
Dat betekent een vaste prijs voor onder andere visproducten, het verkoopteam, reiskosten en opbouw. En zoals gezegd, heeft u specifieke wensen dan vullen wij die graag voor u in.
De mobiele verkoopunit van Simonis kan zowel binnen als buiten worden opgebouwd. Uiteraard in overleg met de plaatselijke autoriteiten in verband met de veiligheidseisen. En… ons werkterrein bestrijkt geheel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en van Den Haag tot Enschedé!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over alle mogelijkheden, bel dan met Simonis op telefoonnummer 070-3500042 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.